CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Apple iPhone 5 - zaštitno staklo za mobitel - 3MK HardGlass (249071)

Cijena: Special Price 7,92 EUR / 59,67kn Regular Price 9,90 EUR / 74,59kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 0 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  
Uskoro dostava
Obavijesti me o dostupnosti

Visokokvalitetno kaljeno stakloKaljeno staklo iz serije HardGlass za specifičan model pametnog telefona visoko je kvalitetno staklo renomiranog proizvođača 3MK. Otporno i izdržljivo staklo učinkovito štiti zaslon uređaj od ogrebotina. Zahvaljujući završnoj obradi i učvrščivanju pri temperaturi od 420°C staklo je jače od klasičnih staklenih zaštita.
Ovo kaljeno staklo je izuzetne tvrdoće 9H na Mohsovoj ljestvici te ima 2,5D zaobljene rubove koji se bolje lijepe na površinu telefona i ujedno su ugodni na dodir. Staklo je debelo samo 0,3 milimetra i uopće ne utječe na optičko povećanje uređaja, što je još jedna velika prednost ovoga proizvoda.
Kaljeno staklo ove serije prilagođeno je određenom modelu uređaja i ima precizne proreze za komponente smještene na prednjoj strani. Na taj način se može udobno koristiti kamera, zvučnik ili funkcijska tipka. Staklo je prozirno, tako da ne utječe na rad i prikaz ekrana, kao niti na kvalitetu dodira uređaja.
Premium kvaliteta ovog kaljenog stakla je njegova glavna značajka. Set u kojem dolazi ima i posebnu dodatnu opremu za preciznu montažu na zaslon, zahvaljujući kojoj između zaštitnog stala i zaslona pametnog telefona neće nastati mjehurići zraka, niti će biti neravnina prilikom postavljanja.
Kaljeno staklo je vrlo dobra alternativa zaštitnim folijama za telefone koje su puno manje otporne na mehanička oštećenja koja se javljaju tijekom svakodnevne uporabe telefona. Prilagođeno kaljeno staklo štiti uređaj od ogrebotina i prljavštine a također smanjuje rizik od oštećenja zaslona pri padu uređaja. Štoviše, brzo se postavlja i vrlo je jednostavan za primjenu.
Set osim kaljenog stakla uključuje korisnički priručnik i upute za postavljanje, krpice za uklanjanje prašine, naljepnice za lakše i preciznije postavljanje, krpicu za zaslon i karticu za uklanjanje mjehurića zraka. Napomena je da ovo kaljeno staklo ove serije pokriva ravnu površinu zaslona, odnosno ne pokriva i zaobljene rubove zaslona, no kod ravnih zaslona se postavlja od kuta do kuta.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču