CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Apple iPhone 5C - zaštitno staklo za mobitel - 3MK Flexible Glass (249064)

Cijena: Special Price 11,12 EUR / 83,78kn Regular Price 13,90 EUR / 104,73kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 7 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  

Kombinacija zaštitne folije i stakla - Savršena zaštita za zaslon vašeg telefona


Fleksibilno staklo za specifičan model pametnog telefona je visokokvalitetna kombinacija folije i stakla renomiranog proizvođača 3MK. Staklo otporno na lomljenje vrlo dobro štiti zaslon uređaja od ogrebotina. Zahvaljujući kombinaciji stakla i zaštitne folije proizvod je vrlo fleksibilan, može se savijati i siguran je za rukovanje.
Staklo s dodatnim keramičkim premazima mnogo je trajnije od obične zaštitne folije, a tanje je od standardnog kaljenog stakla. Ovo fleksibilno staklo visoke izdržljivosti može podnijeti udare i do 2,5 puta jače, a pri padu se ne razbija na mnogo dijelova sa opasnim oštrim rubovima. Staklo folije za telefon debelo je samo 0,2 mm i tako ne utječe na optičko povećanje telefona. Proizvod je prilagođen određenom modelu uređaja i ima precizne proreze za bitne komponente smještene na prednjoj strani.
Ovakav rezultat visokokvalitetne zaštite postignut je uporabom tehnike laserske izrade. Na taj način, nakon aplikacije možete bez problema koristiti zvučnik, funkcijsku tipku ili kameru uređaja. Fleksibilno staklo ove serije je prozirno i ne utječe na kvalitetu prikazane slike. Uz to, proizvod ne ometa funkcije dodira te zadržava izvorni atraktivni izgled pametnog telefona.
Ovo fleksibilno staklo dolazi u setu sa posebnom dodatnom opremom za brzu montažu na zaslon, zahvaljujući kojoj između stakla i zaslona pametnog telefona neće ostati neželjeni mjehurići zraka.
Ovaj zaštitni dodatak je fantastična alternativa zaštitnim folijama koje su značajno manje otporne na eventualna mehanička oštećenja koja se javljaju tijekom tipične upotrebe telefona. Zaštitno staklo štiti uređaj od ogrebotina, prljavštine ili oštećenja te je vrlo lako za održavanje, čišćenje i dezinficiranje. U setu ćete također pronaći korisnički priručnik i upute za korištenje, krpicu za uklanjanje prašine, krpicu za zaslon i karticu za uklanjanje mjehurića. Za potpunu taštitu pametnog telefona preporučuje se i upotreba maskice koja će štititi stražnju i bočne strane uređaja i time omogućiti njegovu dugovječnost.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču