Apple iPhone 6 - zaštitno staklo za mobitel 9H - etuo staklo (31508)

Ocjena:  4.0
(1)
Cijena: 44,90 kn
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 27 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Izdržljivo kaljeno zaštitno staklo za pametni telefon - Savršena zaštita zaslonaKaljeno staklo za specifičan model telefona izdržljiv je dodatak koji vrlo dobro štiti zaslon uređaja od raznih vrsta mehaničkih oštećenja. Zaštitno staklo na prednjoj strani pametnog telefona pravilno je prilagođeno modelu uređaja kako bi pravilno prianjala.
Zaštitno staklo iz ove serije ima najveću otpornost prema Mohsovoj ljestvici, te tako pruža veliku zaštitu od ogrebotina, pa čak i lomova na zaslonu vašeg uređaja. Čvrsto zaštitno staklo također smanjuje rizik od pucanja zaslona pri eventualnom padu telefona.
Zaštitno kaljeno staklo prekriveno je posebnim oleofobnim premazom, zahvaljujući kojem je puno lakše ukloniti prljavštinu i masne otiske prstiju s njegove površine nego u slučaju običnih plastičnih folija. Uz sve navedeno, bitna karakteristika je da je ovo kaljeno staklo debljine od samo 0,3 mm tako da ne povećava dimenzije vašeg pametnog telefona niti radikalno mijenja njegov izgled.
Staklo ima tvornički izrađene, precizno izrezane rupe za važne komponente na prednjoj strani telefona. Zahvaljujući tome, lako možete koristiti zvučnik ili kameru. Naravno, zaštitno staklo je potpuno prozirno, tako da točno odražava prikazanu sliku na zaslonu. Dodatak je to koji ne ometa funkcije koje se aktiviraju dodirom uređaja ili njegov izvorni dizajn.
Kaljeno staklo iz ove serije za specifičan model pametnog telefona jako dobro prianja na ekran uređaja i značajno smanjuje mogućnost loma zaslona uslijed udara. Zaštitno staklo je zapravo fantastična alternativa zaštitnim folijama koje su uglavnom manje otporne na ogrebotine i udarce. Isto se vrlo brzo i lako postavlja.
Zaštitno staklo dolazi u paketu u kojem se nalaze i posebni dodaci za montažu zahvaljujući kojima će lijepljenje stakla na zaslon biti jednostavno. Dovoljno je prvo temeljito očistiti prednju stranu telefona, pažljivo nanijeti staklo i pritisnuti ga na zaslon. Staklo se ne odvaja nakon pravilnog nanošenja, a nakon njegovog uklanjanja ne ostaju prljave mrlje koje je teško odstraniti. Za potpunu zaštitu uređaja preporučuje se i uporaba maskice uz zaštitno staklo.


*Slike su samo ilustrativne. Proizvod se može razlikovati od onog prikazanog na slici s izrezima za komponente i pakiranje, ovisno serije.

Pazite! kaljeno staklo prekriva samo ravnu površinu zaslona, bez zaobljenih rubova ili kutova zaslona.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču