Apple iPhone 7 Plus - maskica za mobitel Ipaky - zlatna (176853)

Cijena: Special Price 43,90 kn / 5,83€ Regular Price 54,90 kn / 7,29€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Odaberi boju:
Dostupnost 2 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Slični proizvodi

Originalna Maskica za Premium Pametne Telefone


Ove maskice pružaju još učinkovitiju zaštitu za vaš pametni telefon, dugoročno. Originalna maskica iz Ipaky kolekcije vrhunska je zaštita za specifičan model pametnog telefona. Dvoslojno kućište izrađeno je od izdržljivog i fleksibilnog termoplastičnog poliuretana i tvrdog okvira od polikarbonata.
Maskica vrlo dobro upija udarce tijekom eventualnog pada uređaja, a također ga štiti od raznih mehaničkih oštećenja i/ili ogrebotina. Nešto viši rubovi maskice prekrivaju rubni dio zaslona čineći zaštitu još boljom u slučaju pada na ravnu površinu. Savršeno prianjanje maskice znači da uređaj ne će ispada iz nje, čak i prilikom jačih udaraca.
Izdržljiva maskica od polikarbonata i TPU materijala iz kolekcije Ipaky je visokokvalitetni dodatak za pametni telefon u svakoj prilici. Maskica je dizajnirana tako da pouzdano zaštiti uređaj i da mu istodobno pruži elegantan izgled. Maskica ima izuzetno moderan dizajn kojim naglašava svoju premium klasu. Maskice su crne boje sa decentnim detaljima, uglavnom reljefa, šavova i atraktivnih detalja na rubovima maskice u drugoj boji. Ove premium maskice će zaista obožavati svi, poslovnjaci, minimalisti ili oni u portazi za jednostavnošću.
Precizno dizajnirani prorezi za vanjske komponente prilagođeni su određenom modelu, pa korištenje USB priključka, audio adaptera ili fotoaparata ne zahtijeva nikakvo uklanjanje maskice. Glavne karakteristike koje ovim maskicama daju ono što ih čini izrazito poželjnima su elegantan dizajn, kvaliteta izrade materijala i njihova praktičnost.
Dakle, ako želite što dulje uživati u besprijekornoj estetici i performansama vašeg pametnog telefona, najbolje ga je svakodnevno zaštititi sa premium maskicom jer ista spriječava stvaranje brojnih mehaničkih oštećenja na kućištu, poput ogrebotina i lomova, dok istovremno štiti i od prljavštine. Zaštita maskicom izuzetno je prikladna jer se uređaj lako koristi, a ista se i vrlo lako održava. Čišćenje je moguće pod vodom, sa maramicama te čak povremena dezinfekcija.

Ukoliko ne znate što pokloniti dragoj osobi bez obzira na prigodu, predlažemo masksice iz ove kolekcije, kao jedne od najtraženijih.  Podaci o proizvođaču

Često kupljeno zajedno