CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Apple iPhone 8 - zaštitno staklo za mobitel - Nillkin Amazing H+ Pro (270410)

Cijena: Special Price 12,72 EUR / 95,84kn Regular Price 15,90 EUR / 119,80kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 0 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  
Uskoro dostava
Obavijesti me o dostupnosti

Izdržljivo kaljeno staklo


Premium zaštita zaslona pametnog telefona renomiranog proizvođača Nillkin

Visokokvalitetno zaštitno staklo za zaslon specifičnog modela telefona je staklo tvrdoće 9H izrađeno je od japanskog AGC stakla pomoću tehnologije Harves. Debljine 0,2 mm učinkovito štiti prednju stranu pametnog telefona od tipičnih mehaničkih oštećenja zaslona. Taj je učinak je postignut korištenjem CNC tehnologije. Staklo je prilagođeno određenom modelu pametnog telefona i ima posebne proreze za njegove važne komponente smještene na zaslonu.
Zahvaljujući posebnoj oleofobnoj završnoj obradi zaštitnog stakla iz ove serije, ono dugo ostaje bez ikakvih onečišćenja ili otisaka prstiju, a ako se to i dogodi, dovoljno je obrisati staklo suhom krpom kako bi izgledalo kao novo.
Glavna karakteristika ovog stakla jest da je to potpuna premium zaštita zaslona vašeg pamtnog telefona. Izrazita čvrstoća te jasna slika su elementi koje ovo staklo svrstavaju u jedna od boljih na tržištu. Staklo je potpuno prozirno, tako da ne iskrivljuje sliku prikazanu na zaslonu. Također pruža izvrsno taktilno iskustvo korisnika te omogućava nesmetano korištenje uređaja. Komplet uključuje i zaštitni film za leću stražnje kamere uređaja.
Bitno je naglasiti još neke od bitnih značajki proizvoda, a to je završni premaz protiv odsjaja. Dakle, proizvod koristi tehnologiju Anti-Glare koja ne odražava svjetlost koja pada na površinu zaštitnog sloja.
Ipak je to što je nevjerojatno tanko i izdržljivo ono zbog čega ih mnogi biraju umjesto primjerice futrola za mobitel ili foliju. Sama aplikacija je sasvim jednostavna, jer je staklo prilagođeno odgovarajućem modelu uređaja, ima proreze za svjetlosni senzor i prednju kameru. Set u kojem stiže zaštitno staklo uključuje poseban komplet za nanošenje, zahvaljujući njegovoj uporabi nakon nanošenja stakla na površinu zaslona neće ostati neugodni mjehurići zraka.
Za savršenu zaštitu pametnog telefona preporuka je koristiti i zaštitnu maskicu. Na taj će se način sve strane uređaja zaštititi, kako bi se minimizirala mogućnost mehaničkih oštećenja, što će omogućiti dugoročno i odlično funkcioniranje uređaja.Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču

Često kupljeno zajedno

Apple iPhone 8 - maskica za mobitel FLEXmat Case - crna

Apple iPhone 8 - maskica za mobitel FLEXmat Case - crna

Cijena: 9,27 EUR / 69,84kn 10,90 EUR / 82,13kn
/ na zalihi