Asus Zenfone 3 DELUXE (ZS570KL) - zaštitna folija za mobitel - etuo 3D Shield (476303)

Cijena: 69,90 kn / 9,28€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  
etuo 3D Shield

etuo 3D Shield folija za zaslon

 

etuo 3D Shield je zaštitna folija visoke kvalitete za zaslon tvojeg pametnog telefona. Dolazi u varijanti za svaki pametni telefon bilo koje marke, uključujući i telefone sa zakrivljenim zaslonom. Ima sjajnu površinu glatku na dodir i idealno pristaje na zaslon. S obzirom na to, nakon montaže ostaje gotovo nevidljiva korisniku, štiteći zaslon od ogrebotina i prljavštine. Montaža folije je kratka, lagana i precizna te je možeš uraditi samostalno, zahvaljujući čemu odmah možeš uživati u vizualnom efektu.

 

Glavne prednosti folije za zaslon etuo 3D Shield:

  • kompatibilna sa zaštitnim maskicama,
  • otvori za kameru, zvučnik i ostale elemente na zaslonu,
  • otpornost na oštećenja,
  • montaža na suho,
  • visoka elastičnost.
folija za zaslon

etuo 3D Shield - zašto je dobro njome zaštititi zaslon?

 

Zaslon tvojeg telefona je dio telefona koji je najviše izložen mehaničkim oštećenjima. Na njemu ćeš najprije vidjeti ogrebotine, koje uzrokuje, na primjer, nošenje telefona u džepu zajedno s ključevima. Zbog toga je dobro zaštititi zaslon odgovarajućom zaštitnom folijom. etuo 3D Shield neće smanjiti osjetljivost zaslona na dodir, niti će utjecati na kvalitetu prikazane slike. Optimalna debljina folije i njezin oblik koji je precizno izrezan, čine je gotovo nevidljivom oku korisnika.

folija za zaslon etuo

Kako montirati etuo 3D Shield?

 

Folija za zaslon etuo 3D Shield je dodatna zaštitna oprema koja se montira na suho. Zaštitnu foliju ćeš dobiti u obliku velikog komada na kojem je ocrtan oblik zaslona tvojeg telefona s otvorima za vanjske komponente.

Kako ide montaža etuo 3D Shield-a?
  Podaci o proizvođaču