CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Maskice - maske, futrola za mobitel | za tablet

Filters Collapse
Model uređaja 88
×
Display on website Collapse
Display on website Collapse
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Futrole za tablet etuo - pravi izbor za vaš uređaj

Svakodnevno koristite tablet i tražite način da ga zaštitite od ogrebotina i posljedica pada? Ili možda često putujete pa vam treba pouzdana futrola u kojoj će vaš uređaj uvijek biti uz vas? Ako ste na ova pitanja odgovorili „da“, onda ste na pravom mjestu. Trgovina etuo.hr vam nudi široki izbor futrola za tablet za većinu modela koji su aktualno dostupni na tržištu. Bez obzira koristite li uređaj marke Apple, Lenovo, Huawei, Samsung, Kindle ili Xiaomi, u našoj ponudi ćete pronaći futrolu savršeno prilagođenu vašem tabletu.

Zašto vrijedi koristiti maskicu za tablet?

Tableti su elektronski uređaji koji su posebno izloženi prijetnji od mehaničkih oštećenja. Njihovi veliki zasloni i tanke konstrukcije zahtijevaju posebnu pažnju. Futrola za tablet je odlično rješenje za učinkovitu zaštitu vašeg uređaja. Ona ne samo da omogućuje amortizaciju potencijalnih padova i udaraca, već i štiti kućište uređaja od ogrebotina, habanja i onečišćenja. Poklopac i uzdignuti rubovi u mnogim situacijama predstavljaju zaštitu i za zaslon jer sprečavaju njegov direktni kontakt s podlogom prilikom pada na ravnu površinu. Vrijedi koristiti futrolu za tablet i zbog estetskih razloga. Raznovrsnost boja i uzoraka je prava prilika da vaš uređaj učinite još osobnijim jer ćete njegovu vizualnu karakteristiku oblikovati po svom ukusu i stilu.

Preklopne futrole za tablet Etuo

Najveći dio ponude u online trgovini etuo.hr predstavljaju preklopne maske našeg dizajna i proizvodnje. One se sastoje od fleksibilne silikonske navlake i čvrstih korica koje štite tablet sprijeda i straga. Plastična maskica s mekim punjenjem tijesno prijanja uz kućište tableta dok njezin oklop vrši funkciju dodatnog zaštitnog sloja za sve komponente uređaja, uključujući zaslon. Preklopne korice imaju praktično magnetsko zatvaranje koje sprečava slučajno otvaranje futrole. Poklopac se može također uporabiti kao stalak za tablet tako da ne morate držati uređaj u ruci prilikom gledanja filmova.

Koje su prednosti preklopnih maskica za tablet Etuo?

Naše maskice su namijenjene konkretnim modelima tableta. To znači da je futrola kompatibilna s veličinom vašeg uređaja i dobro prijanja uz kućište - ne klizi i ne odvaja se sa strane. Maskice imaju također prilagođene izreze za vanjske komponente, tipke i utore tako da ne otežavaju svakodnevnu uporabu uređaja. Futrole su prilično dotjerane po pitanju izrade i napravljene od kvalitetnih materijala. Zbog toga ne samo da predstavljaju pravi izbor za zaštitu vašeg tableta, već i odlično izgledaju.

Zaštita i dobar izgled

Upotreba futrole za tablet je važna zbog sigurnosti vašeg uređaja, ali maskica može biti mnogo više od zaštitne opreme. Ona predstavlja i dekorativni element za vaš tablet te pruža mogućnost prilagođavanja njegovog izgleda vašoj preferenciji. Izuzetne estetske efekte ćete postići korištenjem naših futrola iz serije Wallet Book Design s velikim izborom lijepih i zanimljivih printova. Među njima posebno izdvajamo biljne motive, crteže životinja ili šarene apstraktne uzorke. Za one koji cijene originalnost pružamo također mogućnost dizajniranja vlastitog printa pomoću funkcije „Dizajniraj svoju futrolu“. Jednostavno učitate sliku po izboru na stranici e-trgovine prilikom narudžbe. Ako ste više za minimalizam i klasični stil, onda će za vas biti pogodna jednobojna maskica Wallet Book ili etuo Flex Book. Futrole iz ovih kolekcija dostupne su u nekoliko inačica boje, kao što su crna, bijela, tamnoplava, plava, ružičasta ili siva.

Što još imamo u ponudi?

Osim originalnih futrola izrađenih po našem dizajnu imamo ponudu i za ljubitelje markirane dodatne opreme. Ako želite maskicu istog proizvođača kao što je vaš tablet, možete je nabaviti u online trgovini etuo.hr. U njoj ćete pronaći između ostalog futrole Huawei i Samsung Original. Za one koji koriste tablet u zahtjevnijim uvjetima ili jednostavno mu žele pružiti jaču zaštitu, nudimo i maskice marke Supcase izrađene od izrazito otpornih materijala. Umjesto poklopca ove navlake imaju prozirno staklo za zaslon i uzdignute, čvrste rubove.