Huawei Nova 8i - dizajniraj maskicu - Soft Flex - crna

Dodaj tekst
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Dostupnost 9 kom  
  Dostava 2-3 radnih dana  
  Trošak dostave 29 kn  
  Cijena: 124,90 kn / 16,58€
  Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

  Dizajnirajte svoj vlastiti slučaj s vlastitom fotografijom s vlastitom fotografijom i natpisom na xmarmark Nova 8i.

  U našoj online trgovini možete dizajnirati slučaj s vlastitim modelom za Huawei Nova 8i model. Čarobnjak za slučaj je online aplikacija koju ne morate preuzimati na uređaju, a alati dostupni u njemu će olakšati stvaranje ispisa. Svaki dodani element može se skalirati, okretati i mijenjati svoj prodiranje na određeni sloj.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 1Možete učitati jednu ili više grafike na program. Dizajn ne traje dugo - nakon dodavanja grafičke datoteke, jednostavno ga stavite na formulu poklopca na odabrani model pametnog telefona.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 2Aplikacija vam omogućuje da stvorite slučaj s vlastitom grafikom, ali morate se sjetiti oko nekoliko važnih pravila. Fotografija dodana čarobnjaku trebala bi biti što je moguće najbolje, a dimenzije grafike ne mogu biti manji od 640 x 480 piksela. Overprint će se primijeniti unutar poklopca poklopca kućišta, a unutarnji slučaj i magnetska kopča ostat će bez uzorka.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 3Ispisi koji su napravljeni na poklopcima su izdržljivi i otporni na abraziju, bez obzira na to je li blijeđenje, međutim, boje se mogu neznatno razlikovati od projekta zbog postavki monitora. Mi ne ometati učitane narudžbe, tako da vrijedi provjeriti prije slanja jesu li pojedini elementi dobro uređeni. Soft Flex kućište s tiskanim izdržljivim i funkcionalnim kućištem u Huawei Nova 8i Wizard, na raspolaganju je mekano Flex kućište i na njemu će se nanijeti dizajnirani uzorak.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 4To je silikonsko i fleksibilno kućište koje štiti pametni telefon s različitih oštećenja. Kućište telefona u modernoj boji je izdržljiva i dobro se pridržava pametnom telefonu. Prednosti naslovnice: 1. Namjenska veličina; 2. izrezi na konektorima i komponentama; 3. Otpor na različite štete. 4. fleksibilni materijal; 6. moderna boja poklopca; Ne zaboravite provjeriti svoj projekt u narudžbi potvrditi prije kupnje.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 5Ako se pregled ne slaže s vašim projektom, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći riješiti problem.

  *Slučaj se može minimalno razlikovati u boji i obliku ureza, ovisno o dobavljaču.    Podaci o proizvođaču

  Često kupljeno zajedno