Huawei P8 Lite - zaštitna folija za mobitel - etuo folija (29700)

Ocjena:  5.0
(1)
Cijena: 24,90 kn
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 27 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Izdržljiva visokokvalitetna zaštitna folija za zaslon pametnog telefona - Savršena zaštita zaslona


Zaštitna folija je zapravo tanki zaštitni film za specifičan model telefona koji predstavlja visokokvalitetan dodatak koji štiti zaslon uređaja od raznih vrsta mehaničkih oštećenja i potencijalnih lomova. Izdržljivi je to štit zaslona uređaja koji je prilagođen modelu pametnog telefona kako bi pravilno prianjao na ekran.
Polikarbonatna folija iz ove serije vrlo dobro štiti zaslon uređaja od ogrebotina i onečišćenja. Uz to, folija je prekrivena posebnim oleofobnim premazom zahvaljujući kojem je puno lakše ukloniti prljavštinu i masne otiske prstiju s površine nego što je to u slučaju sa običnim folijama. Velika prednost polikarbonatne folije je njezina minimalna debljina, zahvaljujući kojoj optički ne nagrđuje telefon i gotovo je nevidljiva kad je pravilno postavljena. Zaštitna folija ima prilagođene proreze za važne komponente uređaja, tako da se može bez problema koristiti zvučnik ili kamera. Folija ima visoku prozirnost, zahvaljujući kojoj vrlo dobro reproducira prikazanu sliku na zaslonu pametnog telefona i ne remeti funkcije dodira niti izvorni izgled uređaja. Osim toga samo taktilno iskustvo je vrlo ugodno.
Ukoliko odaberete ovakvu zaštitnu foliju od polikarbonata za specifični model telefona koja čvrsto prianja na površinu zaslona i učinkovito smanjuje rizik od trajnih mehaničkih oštećenja, poput ogrebotina ili nakupljanja prljavštine. Zasigurno ćete ubrzo zaboraviti da ste ju opće postavili na zaslon, dok ćete istovremeno uređaj bezbrižno koristiti.
Ova zaštitna folija je dobra alternativa ostalim sličnim vrstama zaštite. Postavljanje same folije nije komplicirano i ne zahtijeva puno vremena - dovoljno je dobro očistiti zaslon, pravilno nasloniti foliju i čvrsto ju zalijepiti. Folija ne otpada i ne podiže se od rubova nakon pravilnog nanošenja a nakon uklanjanja ne ostaju nikakve neželjene mrlje. Kako bi se lakše postavila u setu dolaze i trakice koje olakšavaju postavljanje, te upute za uporabu. U kombinaciji sa maskicom, folija će vrlo dobro zaštititi zaslon vašeg pametnog telefona od oštećenja.


Kako staviti zaštitnu foliju? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču