CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Meizu M3 Note - maskica za mobitel Flex Book - plava (194906)

Cijena: Special Price 11,12 EUR / 83,78kn Regular Price 13,90 EUR / 104,73kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Odaberi boju:
Dostupnost 2 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  

Etuo FLEX mat futrola - minimalistička, jednobojna futrola za pametni telefonFutrole iz ove serije su jednostavne i elegantne zaštite za telefon, koje su istovremeno i vrlo učinkovite i praktične. Zbog mat površine na njima su manje vidljivi otisci prstiju i moguća nečistoća. Futrola za pametni telefon dostupna je u četiri varijante boja. Kako je kućište prozirno, može se djelomično vidjeti i izvorna boja kućišta telefona. Fleksibilni materijal dobro prianja na pametni telefon, dok je svako kućište prilagođeno određenom modelu pametnog telefona, prema tome prilagođava ne samo svoj oblik i dimenzije, već i prozreze za vanjske komponente, za stražnju kameru, utičnicu za punjenje ili funkcijske tipke.
Glavne karakteristike ove kolekcije su fleksibilni termoplastični poliuretan, prozirni i zadebljani rubovi, maskice koje odgovarju određenom modelu uređaja te više boja na izbor. Dodatne prednosti ove serije je njegov dizajn, koji uglavnom biraju vlasnici pametnih telefona koji traže neupadljivu, a funkcionalnu futrolu. Ova futrola izrađena od izdržljivog TPU materijala jamči učinkovitu zaštitu pametnog telefona od raznih vrsta mehaničkih oštećenja i lomova. Prije svega, spriječava stvaranje oštećenja na originalnom kućištu telefona.
Zahvaljujući blago izbočenim rubovima, spriječava izravan kontakt zaslona pametnog telefona u slučaju pada na ravnu površinu. Kućište za telefon također nudi dodatni sloj za minimiziranje udaraca, stoga povećava sigurnost osjetljivih komponenata unutar kućišta uređaja, što posljedično čini vaš pametni uređaj dugovječnijim.
Ova jednostavna futrola za telefon je spoj praktičnosti i modernog dizajna. Ova futrola je dodatak je koji se može koristiti tijekom cijelog vijeka trajanja pametnog telefona. TPU materijal izuzetno je otporan na mehanička oštećenja, zbog čega predstavlja učinkovitu zaštitu estetike uređaja. Osim toga, silikonska maskica u koju se umeće uređaj vrlo se lako čisti. Primjerice, možete je skinuti i oprati pod mlazom vode te dezinficirati. Zahvaljujući mat boji, kućište uvijek izgleda elegantno i profesionalno bez nepotrebnih ukrasa. Odaberite maskicu u svojoj omiljenoj boji: crnoj, bijeloj, plavoj ili ružičastoj te neka ona postane vaš novi omiljeni modni dodatak.  Podaci o proizvođaču