Realme 8i - zaštitno staklo za mobitel 5D Full Glue - etuo staklo - crna (476121)

Cijena: 104,90 kn / 13,92€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  
Temperirano staklo za zaslon

Temperirano staklo za zaslon pametnog telefona od etuo

 

Temperirano staklo 5D Full Glue je zaštita za zaslon telefona sa zaobljenim rubovima, koja po cijeloj svojoj površini ima ljepilo. Ovaj dodatak učinkovito štiti zaslon pametnog telefona od ogrebotina, abrazije i prljavštine, dok istovremeno rizik od loma stakla ekrana svodi na minimum. Unatoč čvrstoj konstrukciji, temperirano staklo je optimalne debljine i besprijekorne prozirnosti, stoga ne stvara prepreke pri korištenju zaslona osjetljivog na dodir, niti utječe na kvalitetu prikazane slike. Staklo se može koristiti zajedno sa zaštitnom futrolom za telefon, kao dio kompleta, da bi se spriječilo oštećenje telefona.

 

Karakteristike zaštitnih stakala 5D Full Glue su:

  • prilagođena konkretnom modelu telefona,
  • zakrivljeni rubovi,
  • silikonsko ljepilo po cijeloj površini,
  • tvrdoća 9H na Mohsovoj ljestvici,
  • PET premaz.
emperirano staklo 5D Full Glue

Temperirano staklo 5D Full Glue - dodatne prednosti dodatka

 

Za razliku od konvencionalnih stakala za zaštitu zaslona telefona, temperirano staklo 5D Full Glue pruža zaštitu cijele površine zaslona od mehaničkih oštećenja. To je posebno važno kod zaslona pametnih telefona sa zaobljenim rubovima koji su uglavnom izloženi ogrebotinama i udarcima. Optimalna debljina i tvrdoća dodatka čine ga učinkovitim slojem koji apsorbira padove i udarce, stoga smanjuje rizik od lomljenja zaslona. Zahvaljujući optičkom silikonskom ljepilu po cijeloj površini, zaštitna folija se ne miče po ekranu i ne skuplja mjehuriće zraka ispod površine.

Temperirano staklo za zaslon tableta / telefona

Zašto je dobro imati zaštitno staklo na zaslonu svojeg telefona?

 

Zaštitno staklo 5D Full Glue je najučinkovitija zaštita zaslona od mehaničkih oštećenja. Stakla su deblja i tvrđa od zaštitnih folija, stoga ne samo da sprječavaju nastanak ružnih ogrebotina na zaslonu, nego rizik od loma stakla zaslona svode na minimum. Ovaj dodatak je prilagođen na konkretnom modelu telefona i uključuje otvore za vanjske komponente, kao na primjer prednju kameru. Zahvaljujući posebnom PET premazu, samo temperirano staklo se sporije troši, ne skuplja ogrebotine. Kupnjom proizvoda iz ponude trgovine etuo.hr, dobit ćeš temperirano staklo u paketu s opremom pomoću koje ćeš samostalno montirati staklo na zaslon. Uključene krpice će ti pomoći ispravno pripremiti zaslon, očistiti ga od prašine i masnoće.

 

*Oprez! Temperirano staklo 5D Full Glue može se razlikovati ambalažom od prikazane na slici, a također i nomenklaturom koju koristi proizvođač (npr. 6D, 7D), ovisno o dobavljaču.

*Slike su samo ilustrativne. Proizvod se može razlikovati od onog prikazanog na slici s izrezima za komponente i pakiranje, ovisno serije.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču