CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Samsung Galaxy Grand Prime - dizajniraj maskicu - FLEXmat Case - bijela

Dodaj tekst
Arial Black
Black
Vaše slike
  Expand
  Sending a images...
  Dostupnost 0 kom  
  Dostava 2-3 radnih dana  
  Trošak dostave 3,90 €  
  Uskoro dostava
  Obavijesti me o dostupnosti
  Cijena: Special Price 16,06 EUR / 121,00kn Regular Price 18,90 EUR / 142,40kn
  Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

  Osmislite slučaj s vlastitim kutijom za ispis s vlastitom fotografijom i natpisom na Samsung Galaxy Grand Prime.

  U našoj online trgovini možete dizajnirati slučaj s vlastitim modelom za Samsung Galaxy Grand Prime model. Čarobnjak za slučaj je online aplikacija koju ne morate preuzimati na uređaju, a alati dostupni u njemu će olakšati stvaranje ispisa. Svaki dodani element može se skalirati, okretati i mijenjati svoj prodiranje na određeni sloj. Možete učitati jednu ili više grafike na program. Dizajn ne traje dugo - nakon dodavanja grafičke datoteke, jednostavno ga stavite na formulu poklopca na odabrani model pametnog telefona.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 1

  Aplikacija vam omogućuje da stvorite kućište s vlastitim grafikom, međutim, morate se sjetiti oko nekoliko važnih pravila. Fotografija dodana čarobnjaku trebala bi biti što je moguće najbolje, a dimenzije grafike ne mogu biti manji od 640 x 480 piksela. Zadana boja pozadine je bijela, stoga uvijek ispunite cijeli predložak okvir odabranom fotografijom ili obojenom pozadinom - nije moguće izvesti slučaj s prozirnim elementima. Sam tisak primjenjivat će se unutar moždanog udara stražnje površine kućišta, a njegove strane će ostati transparentne.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 2

  Ispisi koji su napravljeni na poklopcima su izdržljivi i otporni na abraziju, bez obzira na to je li blijeđenje, međutim, boje se mogu neznatno razlikovati od projekta zbog postavki monitora. Ne ometamo učitane narudžbe, tako da vrijedi provjeriti prije nego što se pošalje ako su pojedini elementi dobro uređeni. Flexmat kućište kućišta s ispisom trajnim i funkcionalnim kućištem u čarobnjaku Samsung Galaxy Grand Prime, kućište kućišta Flexmat je na raspolaganju i dizajnirani uzorak će se nanijeti na njemu. To je silikon i fleksibilan slučaj koji štiti konstrukciju uređaja od grebanja, trljanja i trajnog prljavštine. Prednosti slučaja: 1. Fleksibilni TPU materijal; 2. Izrežite u važne komponente; 3.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 3

  Transparentni prstenovi koji štite zaslon; 4. Jednostavno čišćenje; 5. neovisnost o deformaciji; 6. Namjenska veličina. Ne zaboravite provjeriti svoj projekt u narudžbi potvrditi prije kupnje. Ako se pregled ne slaže s vašim projektom, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći riješiti problem.    Podaci o proizvođaču