CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Samsung Galaxy J5 (2017) - zaštitna folija za mobitel - etuo folija (261502)

Cijena: Special Price 2,45 EUR / 18,46kn Regular Price 4,90 EUR / 36,92kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 5 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  
zaštitna folija za zaslon

etuo zaštitna folija za zaslon tableta/telefona

 

Prilagođena konkretnom modelu tableta ili telefona, polikarbonatna folija učinkovito štiti zaslon uređaja od mnogih mehaničkih oštećenja. Folija prekriva površinu zaslona, sprječavajući time nastanak ogrebotina, abrazije ili prljavštine. Nakon pravilne montaže, savršeno prianja površini zaslona, bez pomicanja ili klizanja po rubovima. U paketu, zajedno s dodatkom, nalaze se krpice za mokro i suho brisanje zaslona, ali i naljepnice za uklanjanje mrvica prašine. Sve što treba učiniti je očistiti zaslon i precizno nalijepiti foliju.

 

Glavne karakteristike polikarbonatnih folija etuo.hr su:

  • zanemariva debljina,
  • oleofobni premaz,
  • mogućnost samostalne montaže,
  • dobra prozirnost,
  • u paket je uključen sav potreban pribor.
olija za zaslon etuo.hr

Koje još prednosti ima zaštitna folija za zaslon?

 

Tanka i elastična polikarbonatna folija je savršena nadopuna etuiju za tablet ili telefon. Folija zanemarive debljine i savršene prozirnosti ne utječe na kvalitetu slike ili osjetljivost zaslona na dodir. Također optički ne podebljava uređaj, ostajući gotovo nevidljiva oku korisnika. U zavisnosti od modela tableta ili telefona, može sadržavati izreze za vanjske komponente kao što su prednja kamera, kontrolne tipke ili zvučnik. Zbog posebnog oleofobnog premaza kojeg ima zaštitna folija, čišćenje zaslona od masnih tragova prljavštine je puno lakše. Montažu, ali i demontažu polikarbonatne folije možeš uraditi potpuno samostalno. Nakon uklanjanja sa zaslona, folija ne ostavlja nikakve trajne tragove na staklu zaslona tableta.

folija za zaslon tableta / telefona

Zašto je dobro koristiti polikarbonatnu foliju za zaslon?

 

Zaslon svakog tableta i telefona je najviše izložen mehaničkim oštećenjima. Tijekom uobičajenog korištenja, postupno se na njemu gomilaju sitne ogrebotine i prljavština. Dodatno, može doći do loma zaslona kao rezultat nesretnog slučaja, na primjer ispuštanja telefona na pod. Stoga je važno već u trenutku kupovine uređaj opremiti odabranim zaštitnim dodacima. Polikarbonatna folija je izvrstan izbor za osobe kojima je stalo do toga da imaju zaštitnu foliju za zaslon koja ne upada u oči. Dobro funkcionira zajedno s etuijem u obliku knjige ili nekom drugom maskicom s izbočenim rubovima, jer zaslon štiti poglavito od ogrebotina.

 

*Slike su samo ilustrativne. Proizvod se može razlikovati od onog prikazanog na slici s izrezima za komponente i pakiranje, ovisno serije.


Kako staviti zaštitnu foliju? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču