Samsung Galaxy M52 5G - kaljeno staklo za stražnju kameru telefona (476166)

Cijena: 44,90 kn / 5,96€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Izdržljivo staklo za kameru vašeg pametnog telefona - Savršena zaštita za stražnju leću pametnog telefonaZaštitno staklo za stražnju leću pametnog telefona specifičnog modela izvrstan je dodatak koji će leću fotoaparata zaštititi od različitih oštećenja koja mogu nastati kao posljedica svakodnevne upotrebe telefona.
Zaštitu koja se postavlja na leću fotoaparata karakterizira velika tvrdoća i otpornost na ogrebotine, zahvaljujući kojima će kamera uređaja biti učinkovito zaštićena. Uz to, zahvaljujući svojoj kristalnoj prozirnosti, ne utječe na kvalitetu snimljenih fotografija. Dapače, dugoročno povećava kvalitetu istih. Leća fotoaparata, ukoliko nije zaštićena, vremenom zadobije mikro oštćenja, a zoom fotoaparata uglavnom izoštri element koje prepozna. U slučaju izgrebane leće može zumirati krive elemente što će posljedično dovesti do slabije kvalitete fotografije.
Kaljene leće prilagođene su obliku i veličini stražnje kamere kako bi je u potpunosti zaštitile. Važna prednost zaštite je njihova trajnost, što pozitivno utječe na zaštitu leće čak i prilikom pada uređaja, smanjujući tako mogućnost trajnog oštećenja ove vrlo bitne komponente pametnog telefona. Zaštitno staklo iz ove serije je čvrsto i vrlo se lako i brzo postavlja. Kaljeno staklo je ultra tanko i gotovo nevidljivo, a u slučaju da se razbije, ne puca u male komadiće koji bi mogli prouzročiti ozljedu ili oštetiti pametni telefon.
Dakle, kaljeno staklo za kameru specifičnog modela telefona visokokvalitetna je kombinacija zaštitnog stakla s polikarbonatnim filmom. Pruža učinkovitu zaštitu leće pametnog telefona od ogrebotina, prljavštine i raznih drugih mehaničkih oštećenja. Zahvaljujući ovom vrijednom dodatku, kamera dugo će ostati neoštećena, što bi moglo utjecati na kvalitetu snimljenih fotografija. Prozirne leće lagane strukture imaju oblik posvećen određenom modelu uređaja, zahvaljujući kojem bolje prianjaju na površinu i štite odgovarajuće područje leće.
Nakon uklanjanja zaštite ne ostaju mrlje ljepila koje je teško odstraniti, što je dodatna prednost proizvoda. Stakla za telefonsku kameru dostupna su u kompletu koji uključuje tri folije za kameru i set dodatne opreme za primjenu. Staklo za zaštitu leće sve je traženiji proizvod kada je u pitanju kvalitetna zaštita mobilnog uređaja.

Broj komada u setu: 1


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču