Samsung Galaxy S21 Plus - maskica za mobitel Soft Flex - menta (476179)

Cijena: 70,90 kn / 9,41€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Odaberi boju:
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Slični proizvodi

Etuo Soft Flex - fleksibilna maskica, ugodna na dodirOva maskica za pametne telefone iz Etuo Soft Flex serije jednostavna je, elegantna i odgovara određenom modelu pametnog telefona. Visokokvalitetni neprozirni silikon dostupan je u različitim varijantama pastelnih boja. Maskica je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji pruža željenu fleksibilnost i vrlo je ugodanna dodir. Odlično prianja, štiteći kućište pametnog telefona od ogrebotina, oštećenja i prljavštine. Lagano povišeni rubovi spriječavaju izravan kontakt zaslona pametnog telefona s tlom pri padu na ravnu površinu. Ovisno o uređaju maskice mogu imati male razlike u bojama i prorezima za fotoaparat, a sve prema otvorima i utorima telefona. Pastelne nijanse su trenutno najtraženije boje na tržištu, a njihova kombinacija sa minimalističkim stilom učinit će vaš pametni telefon pravim malim dodatkom. Stoga ako tražite maskicu za telefon koja neće pretjerano povećati originalnu veličinu vašeg pametnog telefona, a da će pritom imati suptilan dizajn tada je ova maskica savršena za vas. Odaberite maskicu u svojoj omiljenoj boji, na primjer crnoj, menta zelenoj, tamnoplavoj, ružičastoj ili crvenoj.
Karakteristike koje odlikuju ovu kolekciju silikonskih maskica je materijal koji je izuzetno lagan i ugodan na dodir te mnoštvo modernih boja za biranje. Posebno ju vole minimalisti, jer jednostavan dizajn čini ovu maskicu pogodnom za svaki dan i svaku priliku. Na glatkoj površini maskice ne ostaju otisci prstiju, a boje su dugotrajne, ne blijede i ne mijenjaju se. Ova je maskica izuzetno jednostavna za čišćenje, jer osim klasičnog načina čišćenja, može se dezinficirati ili oprati pod vodom.
Ukoliko želite potpuno zaštititi vaš pametni telefon tada nabavite još staklo ili foliju za zaslon te ćete tako učinkovito zaštititi cijelu površinu pametnog telefona. Zahvaljujući prorezima i utorima za vanjske komponente, maskicu sa pametnog telefona nikada ne morate skinuti. Na taj ćete način uvelike produljiti životni vijek vašeg pametnog telefona, koji će pritom izgledati odlično svaki dan!

*Slučaj se može minimalno razlikovati u boji i obliku ureza, ovisno o dobavljaču.  Podaci o proizvođaču