CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Samsung Galaxy Xcover 4 - zaštitno staklo za mobitel - MyScreen Protector Diamond Glass (253170)

Cijena: Special Price 11,12 EUR / 83,78kn Regular Price 13,90 EUR / 104,73kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 0 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  
Uskoro dostava
Obavijesti me o dostupnosti

Praktično zaštitno kaljeno staklo za pametni telefon - Savršena zaštita za zaslon vašeg telefona


Zaštitno staklo iz serije Diamond Glass za specifičan model telefona je visokokvalitetno kaljeno staklo vodećeg proizvođača MyScreen Protector. Zaštitno staklo na prednjoj strani pametnog telefona dobro je prilagođeno modelu kako bi se pravilno uklopilo njegovom izgledu. Staklo je najviše tvrdoće prema Mohsovoj ljestvici što pruža vrlo dobru zaštitu od raznih vrsta ogrebotina pa čak i pucanja zaslona.
Kaljeno staklo iz ove serije ima završnu obradu sa posebnim oleofobnim premazom, zahvaljujući kojem je uklanjanje nastale nečistoće puno lakše nego u slučaju običnih folija. Velika prednost 9H stakla je njegova trajnost, koja je dobila visoke ocjene tijekom ispitivanja koja su provodili njemački stručnjaci.
Vrlo je bitno naglasiti da ovo kaljeno staklo ima svega 0,33 mm debljine, tako da isto ne utječe na povećanje dimenzije uređaja. Staklo ima tvornički izrađene, precizno izrezane rupe za sve komponente koje se nalaze na prednjoj strani telefona. Zahvaljujući tome, lako možete koristiti zvučnik, kameru i funkcijsku tipku. Staklo je naravno potpuno prozirno, tako da precizno prikazuje sliku zaslona. Kaljeno staklo ne ometa funkcije dodira uređaja ili njegov izvorni izgled, dok istovremeno pruža savršeno taktilno iskustvo.
Zaštitno staklo dolazi u setu te se vrlo lako aplicira na zalon uređaja. čvrsto se lijepi na zaslon i značajno smanjuje mogućnost loma zaslona uslijed udarca ili pada uređaja na tvrdu površinu. Kaljeno staklo je fantastična alternativa zaštitnim folijama koje su manje otporne na ogrebotine i udarce.
Set uključuje posebne naljepnice zahvaljujući kojima će ugradnja biti nevjerojatno brza i precizna. Uz to 2,5D zaobljeni rubovi stakla ugodni su na dodir i dodatno pomažu prianjanju na uređaju. Staklo je sigurno tijekom korištenja, a nakon uklanjanja ne ostavlja mrlje od ljepila, što potvrđuju i prisutni certifikati. U setu dolaze i upute za uporabu te krpica za uklanjanje prašine. Nakon aplikacije možete odmah početi sa bezbrižnim korištenjem vašeg telefona.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču

Često kupljeno zajedno

Samsung Galaxy Xcover 4 - maskica za mobitel FLEXmat Case - bijela

Samsung Galaxy Xcover 4 - maskica za mobitel FLEXmat Case - bijela

Cijena: 9,27 EUR / 69,84kn 10,90 EUR / 82,13kn
/ trenutno nedostupno