UVJETI KORIŠTENJA


Posljednja izmjena: 22. lipnja 2021.

Sljedeći uvjeti korištenja, odnosno Uvjeti ili Uvjeti i Odredbe uređuju vaš odnos s elektroničkom trgovinom https://www.etuo.hr (u daljnjem tekstu „Usluga”) koja posluje putem internetske poljske tvrtke HS-trade sp. z o.o. sp. k. sa sjedištem u Jasielska 16, 60-476 Poznań, Poland s TAX ID (VAT): PL7811928082 .

Molimo vas da pažljivo pročitate navedene uvjete i odredbe te date svoju suglasnost prije upotrebe naše „Usluge“.

Uvjet za pristup i korištenje naše „Usluge” prihvaćanje je i poštivanje uvjeta i odredbi. Uvjeti se primjenjuju na sve posjetitelje, korisnike i sve ostale koji imaju pristup ili koriste našu „Uslugu“.

Tvrtka HS-trade sp. z o.o. sp. k. zadržava pravo na jednostrano mijenjanje ili ažuriranje postojećih uvjeta i odredbi. Ako se ne slažete s nekim uvjetom ili odredbom, nemojte koristiti našu „Uslugu“.

KUPNJA PROIZVODA

Ako želite kupiti neki proizvod ili uslugu, koji je dostupan putem naše „Usluge”, od vas će se tražiti navođenje određenih informacija u vezi s kupnjom koja, između ostalog, uključuje sljedeće podatke: broj vaše kreditne kartice, datum njezinog isteka, troznamenkasti broj (CVV) ispisan na poleđini vaše kreditne kartice, adresu zaduživanja i podatke za dostavu kupljenog proizvoda.

Dužni ste jamčiti da: 1) ste vlasnik vaše kreditne kartice (kartica) ili bilo kojeg drugog načina plaćanja koji odaberete prilikom kupnje, 2) da su osobni podaci koje navodite točni i istiniti.

Slanjem ovih podataka dajete nam pravo da ih proslijedimo trećoj strani radi lakšeg provođenja procesa kupnje.

NATJEČAJI, IZVLAČENJA I PONUDE

Svi natječaji, izvlačenja ili ponude (u daljnjem tekstu Promotivna akcija), koji su dostupni putem naše „Usluge“, uređuju se posebnim pravilima iz uvjeta i odredbi. Ako sudjelujete u bilo kojoj promotivnoj akciji, pogledajte važeća pravila sadržana u Politici privatnosti. Ako su pravila promotivne akcije u suprotnosti s ovim uvjetima i odredbama, tada se primjenjuju pravila promotivne akcije.

RAČUNI

Kada kreirate račune kod nas, morate navesti točne i potpune podatke. Ako ne navedete točne podatke, jednostrano će se ukinuti vaš račun u našoj „Usluzi“.

Imate obavezu zaštititi lozinke koje koristite za pristup našoj „Usluzi“ kao i sve radnje u vezi s vašom lozinkom za pristup našoj „Usluzi “ ili uslugama trećih strana.

Konačno, slažete se da nećete proslijediti lozinku uslugama trećih strana i da ćete nas odmah obavijestiti o krađi lozinke ili narušavanju sigurnosti vašeg računa.

AUTORSKO PRAVO

Naša „Usluga“, njezin sadržaj, upotrebljiva i neupotrebljiva svojstva, jesu i ostat će u isključivom vlasništvu HS-trade sp. z o.o. sp. k. i njezinih vlasnika. „Usluga“ je zaštićena autorskim pravima, zaštitnim znakom i Hrvatski zakonima, kao i zakonima drugih država. Naši zaštitni znakovi, kao i naša trgovinska poslovanja, ne smiju se koristiti i dovoditi u vezu s nekim proizvodom ili uslugom, bez prethodne pisane suglasnosti HS-trade sp. z o.o. sp. k. .

POVEZNICE PREMA DRUGIM MREŽNIM STRANICAMA

Naša „Usluga“ može sadržavati poveznice prema mrežnim lokacijama ili uslugama trećih strana koje nisu pod kontrolom ili u vlasništvu HS-trade sp. z o.o. sp. k.

Tvrtka HS-trade sp. z o.o. sp. k. nema kontrolu, a samim time ni odgovornost za sadržaj, politiku zaštite i praksu mrežnih stranica trećih strana i njihovih usluga. Dodatno, navodi se i prihvaća da HS-trade sp. z o.o. sp. k. nije odgovorna niti ima odgovornost, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzrokovan, ili koji može biti prouzrokovan, upotrebom ili u vezi s korištenjem ili uvjetovanošću od bilo kakvog sadržaja, robe ili usluga takvog tipa koje se nude na ili preko tih mrežnih stranica i njihovih usluga.

Savjetujemo vam da pročitate uvjete i odredbe, kao i politike privatnosti, mrežnih stranica ili usluga trećih strana koje posjećujete.

RJEŠAVANJE SPOROVA – VAŽEĆI ZAKON

Važeći se Uvjeti uređuju i tumače u skladu sa Hrvatski zakonima, bez obzira na odredbe koje se odnose na zakonski sukob.

Naše neuspješno provođenje bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta neće se tumačiti kao odricanje od ovih prava. Ako sud proglasi neku odredbu ovih Uvjeta nevažećom ili neprimjenjivom, ostale odredbe ovih Uvjeta ostaju na snazi. Ovi Uvjeti čine cjelokupan sporazum između nas, u vezi s našom Uslugom, i zamjenjuju sve prethodne sporazume koji mogu postojati među nama, u vezi s našom „Uslugom”.

IZMJENE – DOPUNE

Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku, po vlastitom nahođenju, izmijenimo ili zamijenimo ove Uvjete. Ako je neka izmjena važna, potrudit ćemo se obavijestiti vas o njoj najmanje 30 dana prije nego što novi uvjeti stupe na snagu. Značajnost izmjene odredit će se prema našoj procjeni.

Ukoliko nastavite pristup ili korištenje „Usluge“ nakon stupanja na snagu naših ažuriranih stavki, prihvaćate izmijenjene uvjete. Ako se ne slažete s novim uvjetima, prestanite koristiti Uslugu.

Za bilo koju nedoumicu ili pitanje u vezi s uvjetima, kontaktirajte nas:

  • e-mail adresom: [email protected]
  • Telefonom: 01 8000 282