Xiaomi 11T - zaštitno staklo za mobitel - Ceramic 9D Full Glue - crna (476128)

Cijena: 64,90 kn / 8,61€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost 8 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

9D Full Glue zaštitno staklo ua specifičan model pametnog telefona


Hibridna staklo-keramička folija 9D Full Glue inovatinva je zaštitna folija renimiranog proizvođača koja kombinira fleksibilnost polikarbonatne folije i čvrstoću kaljenog stakla. Ima lagano zakrivljeni oblik, zbog čega pokriva cijelu prednju stranu uređaja, pružajući tako zaštitu i zaobljenim rubovima zaslona određenih modela pametnih telefona.
Zahvaljujući navedenim karakteristikama zaštitna folija iz ove kolekcije jamči najvišu moguću razinu zaštite od raznih vrsta mehaničkih oštećenja. Folija savršeno prianja na zaslon i ne strši preko rubova, što omogućuje istodobnu upotrebu dodatne opreme i vanjskih komponenti istovremeno. Nakon što jednom aplicirate foliju nećete niti primjetiti da ju imate, a uređaj ćete koristiti bez straha od eventualnih oštećenja zaslona.
Debljina ovog zaštitnog stakla je 0,33 cm tako da ono ni na koji način ne ograničava rad zaslona na dodir, a samo taktilno iskustvo za korisnika je vrlo ugodno. Štoviše, keramičko staklo odlikuje se velikom prozirnošću što jamči uvijek besprijekornu sliku.
Tvrdoća ovog stakla je 9H na Mohsovoj ljestvici, što daje najveće je jamstvo ne samo zaštite od ogrebotina, već i minimaliziranja rizika od loma zaslona. Posebni nepromočivi sloj spriječava stvaranje pukotina na samom zaštitnom staklu.
Zaštitno staklo nije više samo izbor pojedinca, već bi se moglo reći da je to neophodan dodatak svakog pametnog telefona. Dakle, čim kupite uređaj, preporučljivo je da odmah na njegov zaslon postavite zaštitno staklo, koje je gotovo neprimjetno, a pruža dugoročnu zaštitu i osigurava vašu bezbrižnost.
Zaštitno se staklo vrlo brzo i lako postavlja. Tanak sloj ljepila raširi se po cijeloj površini, pa se nakon njegove primjene ne stvaraju neželjeni mjehurići zraka. Oleofobni premaz smanjuje stvaranje prljavštine i olakšava redovito čišćenje stakla. Vrlo se lako održava, čisti i dezinficira, pod mlazom vode ili jednostavno maramicama.

Zaštitno staklo iz ove serije neće narušiti izvorni dizajn pametnog telefona, pa ćete u istom moći nesmetano uživati tokom cijelog vijeka korištenja uređaja.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču