Xiaomi Redmi 9T - maskica za mobitel Soft Wallet Book - roza (476174)

Cijena: 89,90 kn / 11,93€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Odaberi boju:
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 29 kn  
Povrat u roku od 30 dana  

Slični proizvodi

etuo Soft Wallet Book

etuo Soft Wallet Book - ugodni i lijepi etui u obliku knjige

 

Futrola s poklopcem etuo Soft Wallet Book je lijepi etui za pametni telefon koji se odlikuje visokom razinom zaštite telefona. Etui se sastoji od silikonske maskice u preferiranoj boji te čvrste futrole izrađene od tkanine koja dodatno štiti zaslon pametnog telefona od mehaničkih oštećenja. Futrole iz serije etuo Soft Wallet Book su dostupne u širokom rasponu uzoraka i boja te imaju mogućnost samostalnog projektiranja otiska u kreatoru etuija. Svaka futrola u obliku knjige savršeno pristaje svakom konkretnom modelu pametnog telefona. Zahvaljujući tome savršeno odgovara veličini i obliku te rasporedu vanjskih komponenti telefona kao što su kamera, utor za punjač ili tipke na kućištu.

 

Karakteristike etuo Soft Wallet Book:

  • poklopac koji štiti zaslon,
  • tekstura ugodna na dodir,
  • otvori za vanjske komponente pametnog telefona,
  • unutarnji silikon u boji,
  • poklopac koji se zatvara na magnet.
ugodni i lijepi etui u obliku knjige

Dodatne prednosti futrole iz kolekcije etuo Soft Wallet Book

 

Koristeći futrolu etuo Soft Wallet Book, imaš mogućnost postaviti telefon u stabilan vodoravan položaj. Poklopac koji štiti zaslon, istovremeno ima funkciju potpore pametnog telefona što je korisno prilikom vođenja video razgovora, gledanja filmova ili igranja nekih igara. Futrola etuo Soft Wallet Book ima dva mala džepića za dokumente koja se nalaze s unutrašnje strane poklopca. To je ugodno i sigurno rješenje za one koji vole minimalizam. U njima možeš nositi na primjer bankovnu karticu i osobnu iskaznicu, bez potrebe za nošenjem novčanika. Elegantni etui u obliku knjige osigurava privatnost - poklopac skriva nove poruke koje se prikazuju na zaslonu pametnog telefona.

Futrola s poklopcem etuo Soft Wallet Book

Za koga je ova futrola s poklopcem najbolji izbor?

 

Futrola s poklopcem koja se zatvara na magnet je dobro rješenje za vlasnike pametnih telefona s velikim zaslonom i zaobljenim rubovima. S obzirom na raznovrsnost uzoraka, etui će se podjednako svidjeti odraslima i mladeži. Futrola u obliku knjige ne samo da učinkovito štiti kućište telefona od raznih vrsta mehaničkih oštećenja, nego i njegov zaslon. Futrola zatvorena poklopcem sprječava neestetske ogrebotine na staklenoj površini zaslona, dok sama futrola predstavlja čvrstu zaštitu koja ublažava moguća nagnječenja zaslona.

*Površina etuija Wallet Book ima sjajnu strukturu.

*Otvori za kameru mogu se neznatno razlikovati u ovisnosti od serije isporuke.


*Površina kutija s kaletom ima sjajnu strukturu.


*Izreži za kameru se mogu malo razlikovati ovisno serije isporuke.  Podaci o proizvođaču

Često kupljeno zajedno