CHRISTMAS SALE popusti do -50% | Vidi više »

Xiaomi Redmi Note 2 - zaštitno staklo za mobitel 9H - etuo staklo (68454)

Ocjena:  5.0
(2)
Cijena: Special Price 3,45 EUR / 25,99kn Regular Price 6,90 EUR / 51,99kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Dostupnost > 10 kom  
Dostava 2-3 radnih dana  
Trošak dostave 3,90 €  
Povrat u roku od 30 dana  
Futrole za kartice

Temperirano staklo 9H za zaslon mobilnog uređaja

 

Ako ti je stalo do toga da zaslon svojeg telefona ili tableta zaštitiš od mogućih mehaničkih oštećenja na najučinkovitiji način, odaberi temperirano staklo tvrdoće 9H na Mohsovoj ljestvici. Izdržljiv dodatak sprječava nastanak ogrebotina, abrazije i prljavštine na površini zaslona. Zahvaljujući debljini od 0,3 mm također smanjuje rizik od loma stakla zaslona kao rezultat udaranja ili ispuštanja telefona ili tableta. U ponudi internetske trgovine etuo.hr nalaze se temperirana stakla prilagođena za konkretne modele uređaja, zahvaljujući čemu točno pristaju svim izvornim dimenzijama zaslona te štite njihovu cijelu površinu.

 

Karakteristike temperiranog stakla 9H etuo.hr:

  • tvrdoća 9H na Mohsovoj ljestvici,
  • oleofobni premaz,
  • debljina 0,3 mm,
  • otvori za vanjske komponente,
  • vrlo dobra prozirnost.
poklopac za 3 bankomat kartice

Temperirano staklo 9H za zaslone telefona i tableta - dodatne prednosti

 

Zaštitna stakla u temperiranoj varijanti garantiraju visoku razinu zaštite zaslona tvojeg telefona ili tableta. Budući da je staklo prekriveno posebnim oleofobnim premazom, prljavština se sporije nakuplja na zaslonu, a i lakše ga je čistiti. Unatoč svojoj tvrdoći i debljini, temperirana stakla ne utječu na kvalitetu prikazane slike ili osjetljivost zaslona na dodir. Svojom debljinom od 0,3 mm, staklo ne zadire u dizajn uređaja, ne povećava njegove dimenzije. Zahvaljujući otvorima prilagođenima konkretnom modelu uređaja, staklo ne ometa korištenje elemenata kao što su prednji fotoaparat ili zvučnik.

mini novčanik za kartice

Temperirana zaštita zaslona - obavezna dodatna oprema

 

Napredna zaštitna svojstva, neznatna debljina i jako dobra prozirnost čine temperirano staklo odličnim dodatkom za tvoj pametni telefon/tablet. Zaštitno staklo dobro prianja površini zaslona, a da se pri tom ne odljepljuje ili miče prilikom korištenja. Temperirano staklo je dobra alternativa polikarbonatnim folijama, koje uglavnom zaslon štite od ogrebotina, bez smanjenja rizika od pucanja zaslona. Važno je napomenuti da su temperirana stakla dodaci koji se mogu samostalno montirati. Čvrsta ambalaža od tvrdog kartona sadrži ne samo zaštitu za zaslon, nego i potrebnu dodatnu opremu za čišćenje zaslona. Dovoljno je ukloniti prljavštinu s površine zaslona, a zatim na njega prisloniti staklo i pritisnuti ga. Nakon demontaže, staklo neće ostaviti nikakve trajne tragove.

 

*Slike su samo ilustrativne. Proizvod se može razlikovati od onog prikazanog na slici s izrezima za komponente i pakiranje, ovisno serije.

Pazite! kaljeno staklo prekriva samo ravnu površinu zaslona, bez zaobljenih rubova ili kutova zaslona.


Kako staviti temperirano staklo? - pogledaj ovdje  Podaci o proizvođaču